Skip to content

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven?

Nieuwe patiënten zijn onder voorbehoud van harte welkom in onze praktijk. Wij controleren alvorens altijd of u een geldige zorgverzekering heeft.

U kunt ons dagelijks tussen 8:15 uur en 12:00 uur bellen met telefoonnummer: 053 – 461 22 80 om een afspraak te maken of via onze site het inschrijfformulier in te vullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Laat uw vorige tandarts weten dat u zich bij ons hebt ingeschreven en vraag of uw dossier inclusief röntgen-foto’s naar ons wordt opgestuurd. Neem voor het eerste consult uw verzekeringspasje, legitimatie en een recent bankafschrift mee.

Bij het eerste consult vindt er een kennismaking plaats en wordt er een gezondheidsvragenlijst afgenomen. Uw klachten en wensen zullen met u besproken worden en vervolgens zal er een uitgebreid mond en gebitsonderzoek gedaan worden. Er worden indien nodig röntgen-foto’s genomen. Bij een uitgebreid behandelplan zullen tevens nog gebitsmodellen en kleurenfoto’s gemaakt worden. Hierna worden de bevindingen en eventuele behandelopties uitgebreid met u besproken. Hiervoor krijgt uiteraard vrijblijvende begrotingen.

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u uw gegevens doorgeven aan de praktijk. Wilt u een wijziging doorgeven van uw adres of uw verzekering dan kan dat ook hier. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Inschrijfformulier